Koolhydraatarm Afvallen en Sporten

Zoals je in een eerder artikel hebt kunnen lezen over afvallen zonder sporten is het zeker niet noodzakelijk om extra te gaan sporten om snel en effectief af te vallen.

Het is natuurlijk wel zo dat extra beweging de vetverbranding extra stimuleert. Vooral bij een koolhydraatarm dieet, omdat je lichaam dan sowieso al alleen vet verbrand.

Er zijn natuurlijk mensen die een hekel hebben aan sporten of die, om wat voor reden dan ook, niet extra kunnen sporten.
Dat is geen probleem, want die kunnen nogsteeds afvallen, ook zonder extra lichaamsbeweging.

Voor de mensen die wel extra willen gaan sporten naast het dieet, maar niet naar sportschool willen of kunnen is er een heel goed “online personal training voor thuis” ontwikkeld.

 

koolhydraatarm dieet met online peronal training

 

Wat houd dit trainingsprogramma in

Dit online trainingsprogramma is een compleet programma waarmee je veel gewicht zult verliezen en je spieren mee zult opbouwen.

Het bevat oefeningen die je thuis of op elke andere plek makkelijk kunt uitvoeren, je hebt geen fitness apparatuur nodig.

Inhoud van dit geweldige online trainings programma:

Online training schema’s
Online schema’s die je direct over kunt nemen in je agenda voor de planning

Modules voor verschillende niveau’s
3 verschillende niveau’s zodat het voor iedereen geschikt is

Documenten met de trainingen
Tekstueel uitleg van de oefeningen op documenten die je kunt downloaden

Video’s van de oefeningen
Video’s van alle oefeningen die worden gebruikt in de trainingen

Tips via email
Gedurende de begeleiding krijg je tips en trucs via de email

Speciale fanpage voor al je vragen
Toegang tot een actieve fanpage, daar krijg je antwoord op al je vragen.

Evenementen en nieuwe content

Regelmatig zijn er seminars (online) en zal er nieuwe content komen op de website

 

Zoals je dus kunt zien is dit een compleet online trainingsprogramma. Completer zijn ze niet te vinden en al helemaal voor de eenmalige lage prijs die je ervoor betaald.

Voor personal training betaal je normaal per maand een hoog bedrag of in een keer honderden euro’s, je moet ervoor naar een sportschool en je kunt vaak je eigen tijden niet bepalen.
Dat geldt niet voor deze personal training.

Dit trainingspakket is momenteel flink afgeprijsd Kijk HIER voor welke lage prijs dit nu verkrijgbaar is ! Je krijgt dan het totale trainingsprogramme zoals hierboven beschreven.

Wil je nog sneller gewicht verliezen met een koolhydraatarm dieet, doe dit dan i.c.m. dit online trainingsprogramma. Je zult zien dat de kilo’s eraf zullen vliegen.

 

Succes verhalen

Hieronder enkele reacties van mensen die met dit trainingsprogramma goede resultaten geboekt hebben.

 

Whitney Kats

afvallen met koolhydraatarm dieet met online trainingen

De eerste module nu bijna voorbij (11-06-2014), ik ben fitter en energieker dan ooit. Als je een half jaar geleden tegen me zegt had dat ik nu 5-6 keer per week zou sporten zou ik je voor gek verklaard hebben. Maar ik doe het nu toch echt.

Ik ben heel erg blij dat ik 12 weken geleden de stap heb genomen om mezelf op nummer één te zetten en te beginnen met online personal training van Training Van De Dag. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen, me BMI is aanzienlijk verbeterd en draag 3 kledingmaten kleiner.

 

 

Ilona

koolhydraatarm dieet afvallenBen nu 11 maanden bezig met de online applicatie, 20 kilo lichter en voel me met deze actieve levensstijl i.c.m. een koolhydraatarme levenswijze veel gezonder, energieker, sterker, zelfbewuster dus voor mij is de cycle rond. Voor mij bestaan er geen betere trainingen dan Bootcamptraining. Sporten met plezier, actief bewegen in de buitenlucht, uitdagende omgeving, je conditie en je spier kracht verbeteren, fit en soepel worden en blijven, op je eigen niveau, afwisselende en uitdagende trainingen, o.l.v. een ervaren en professionele trainer.

 

 

 

Ik heb al meerdere personen die dieten volgens de boodschappenlijst maar er ook bij wilden sporten dit programma aangeraden.
Allen zijn ze ontzetten tevreden en voelen zich nog fitter en zekerder door het extra gewicht dat ze zijn verloren en de goede conditie die ze hebben opgebouwd

Mijn tip als je graag wil sporten naast je koolhydraatarme dieet is dus:

  1. Vraag de koolhydraatarme boodschappenlijst aan (in de zijbalk)
  2. Lees op deze website alles over koolhydraatarm eten wat je moet weten om te beginnen
  3. Bestel HIER het online personal trainingsprogramma voor thuis

Succes Gegarandeerd

 

U kunt een reactie achterlaten |

Heeft u vragen of opmerkingen? Plaats ze hieronder.
Het antwoord zal z.s.m. hier onder uw reactie geplaatst worden.


+ zes = vijftien