Top 5 beste diëten

Wij hebben door ons werk als afslank ervaringsdeskundigen veel ervaring met verschillende diëten. De een werkt natuurlijk beter dan de ander.

Veel mensen willen afvallen, maar weten niet goed wel dieet ze nou moeten kiezen.

Het leek ons daarom wel leuk om een top 5 te maken met de diëten die volgens ons het beste zijn. We hebben o.a. gekeken naar of het een goed en snel resultaat geeft en of het makkelijk vol te houden is(uit eigen ervaring en ervaring van anderen.), of het makkelijk vol te houden is, wat de prijs/kwaliteit is etc. Het hele totaalplaatje dus.

Lees meer »

Snel afvallen buik – Doelteffend buikvet verbranden met een koolhydraatarm dieet

Als je de aanwijzingen in dit artikel volgt, dan zul je snel en doeltreffend buikvet verbranden en gewicht verliezen. Als je dat niet doen, dan zul je nooit buikvet verbranden en misschien zelfs aankomen over je hele lichaam.

Lees dit artikel, volg de aanwijzingen en je zult niet alleen je buikvet verbranden, je voorkomt ook een hoop nare, levensgevaarlijke ziektes.
Lees meer »

In een week afvallen…door koolhydraatarm eten

In dit artikel vertel ik je hoe je in 1 week kunt afvallen. De kilo’s die je verlies zullen ook niet meer terugkomen, mits je de aanwijzingen die ik geef opvolgt.

Dit is erg interessant voor mensen die niet weken of zelf maanden lang op een streng dieet willen of veel in de sportschool willen hangen.

Door je dagelijkse leven iets aan te passen kun je in een week meerdere kilo’s afvallen, zonder daarvoor zware trainingen te doen of honger te hoeven lijden.

Iedereen in je omgeving zal zich afvragen hoe je zo snel hebt kunnen afvallen. Iedereen zal verbaasd zijn over je figuur en je extra zelfvertrouwen en jij zult je beter en fitter voelen dan ooit tevoren.
Lees meer »

Koolhydraatarm Afvallen en Sporten

Zoals je in een eerder artikel hebt kunnen lezen over afvallen zonder sporten is het zeker niet noodzakelijk om extra te gaan sporten om snel en effectief af te vallen.

Het is natuurlijk wel zo dat extra beweging de vetverbranding extra stimuleert. Vooral bij een koolhydraatarm dieet, omdat je lichaam dan sowieso al alleen vet verbrand.

Er zijn natuurlijk mensen die een hekel hebben aan sporten of die, om wat voor reden dan ook, niet extra kunnen sporten.
Dat is geen probleem, want die kunnen nogsteeds afvallen, ook zonder extra lichaamsbeweging.
Lees meer »

Afvallen zonder sporten

In dit artikel zal ik je uitleggen dat je ook kunt afvallen zonder sporten.

Veel mensen denken dat als je veel wil afvallen, je ook veel MOET sporten. Niets is minder waar, je kunt ook veel afvallen zonder sporten.

Lees meer »

Glucose – Fructosestroop

Een van de grote boosdoeners, waardoor steeds meer mensen last hebben van overwicht, is fructose – glucosestroop. Aan bijna alle verwerkte voeding is deze stof toegevoegd.

Fructose is fruitsuiker, dit is ook te vinden in fruit en groente, Deze stof kan sacharose(tafelsuiker) vervangen bij het produceren van voedsel.

In dit artikel zal ik uitleggen wat het precies is en wat het met je lichaam doet.

Lees meer »

Snel afvallen Stappenplan

Je hebt op deze website kunnen lezen wat je wel en niet kan eten en dat koolhydraatarme recepten belangrijk zijn om met plezier af te vallen. Hieronder bespreek ik de 6 stappen genoemd waarmee je vandaag nog kunt beginnen met lichaamsvet verbranden.
Lees meer »

De waarheid over vruchtensap

Veel mensen denken dat vruchtensap erg gezond is, hier zit natuurlijk een kern van waarheid in, want in vruchten zitten vaak veel vitamines. In een koolhydraatarm dieet word teveel vruchtensap toch afgeraden. Naast vitamines zit er in fruit ook veel suiker. soms bijna net zoveel als in frisdranken.
Als je dit nu weet, is vruchtensap dan wel zo gezond?
Lees meer »